Nytt poddavsnitt med landslagsspelare

Nytt poddavsnitt släppt! Denna gång hör du landslagsspelarna Linda Sembrant och Marcus Danielson berätta om det annorlunda året som gått.

För Marcus Danielsson blev dagboksskrivandet ett sätt att få ur sig jobbiga känslor och tankar när han ensam på ett hotellrum i Kina fick sitta flera veckor i karantän. Linda Sembrant hittade en liten plätt i trapphuset utanför lägenheten i Turin där solen letade sig in under ett par timmar varje dag. Där ställde hon sin motionscykel och där drack hon ofta sitt kaffe när hon behövde hämta kraft under pandemins första dramatiska period i Italien.

De båda landslagsspelarna delar också med sig tankar om vad de önskar av år 2021.

Sök på Svensk Fotboll där du vanligtvis lyssnar på poddar.

Direkt till avsnittet på Spotify