Vi vill veta din åsikt om fotbollens miljömässiga hållbarhet

SvFF genomför i samarbete med Sant' Anna School of Advanced Studies i Pisa en undersökning som syftar till att identifiera förbättringar kring miljöhanteringen vid idrottsevenemang med särskilt fokus på supportrars resvanor.

Undersökningen syftar även till att bedöma omfattningen av miljömässiga hållbarhetsmetoder hos fotbollssupportrar i Europa, liksom drivkrafter, motiv och fördelar med miljövänliga initiativ inom idrotten. Miljöskydd är ett centralt tema under denna period och undersökningen är ett bra tillfälle att identifiera nya enkla metoder för att förbättra miljöbeteendet.

Undersökningen är tillgänglig online hela februari. Missa inte denna möjlighet att bidra till att förbättra hållbarheten inom fotbollsvärlden. Din erfarenhet är mycket viktig för oss. Tack för ditt samarbete!