Senaste nytt från Göteborg

2021-10-15

Utbildning i intervjuteknik

Veckans pass med Arbetslivsresurs gick ut på att deltagarna fick leta upp en intressant jobbannons och sedan öva på arbetsintervjuer för det jobbet. Vi gick igenom olika tekniker som är bra att tänka på i en intervjusituation. 

Fredagen avslutades med praktik ute i skolorna där deltagarna arrangerar rastaktiviteter för barn och unga. Här ges möjlighet att öva på sina ledaregenskaper samtidigt som de bidrar till ökad rörelseglädje hos eleverna. En mycket uppskattad aktivitet och fredagen bjöd dessutom på exeptionellt höstväder!

 

2021-10-06

Evenemangsutbildning och futsalturnering

I dag har vi haft evenemangsutbildning. Vi planerade inför vår futsal turnering som vi ska ha med flera skolor i Göteborg. Det är mycket som ska fixas så det blev en riktig heldag!

2021-06-18

Uppstart i Göteborg!

Under våra första veckor tillsammans har deltagarna bland annat fått ta del av en arbetsmarknadsutbildning, där vi har haft förmånen att vara på Bravida Arena en hel del under dessa utbildningstillfällen.

Uppstart med deltagarna på Bravida Arena

Deltagarna har också utvecklat och tagit fram övningar inför Fotbollsveckan, som går av stapeln nästa vecka på Länsmansgården. Vi har även lagt fokus på aktiviteter som stärker teamet för att vi ska lära känna varandra. Vi har hållit till hos våra partnerföreningar Neutrala IF, Bosna IF och Kortedala IF och i Gunnilse.

Handledaren Haggob taggad inför dagens aktiviteter på Kortedala
Alla tillfällen tas för att öva lite crossbollar
Projektledare Marina roddar korvgrillningen på Kortedala
Tummen upp för lunch utomhus från deltagarna

 

Här är gänget som äntligen är igång med Reboot Göteborg! Längst fram i bild projektledaren Marina Hanna Esso tillsammans med handledarna Dona, Mohamed, Petra, Darmin och högst upp Haggob.