Senaste nytt från Göteborg

2021-11-26

Bowling och landskamp

Igår var vi med och hjälpte till att lägga ut mössor på varje stol på Gamla Ullevi inför VM-kvalet mellan Sverige och Finland. Sedan åkte vi för att bowla tillsammans med Motala-gänget som är här på besök. Vi avslutade dagen med att kolla matchen ihop. En lång och ganska kylig dag men viktigast av allt, Sverige vann!

2021-11-18

CV-skrivning

Denna vecka jobbade vi med våra CV och personliga brev tillsammans med Arbetslivsresurs, en viktig del i jobbsökandet.

2021-11-11

Höstlovsaktiviteter

Höstlovet bjöd på härliga aktiviteter i form av padel och beachvolleyboll. Det var väldigt omtyckt av både ledare ocg deltagare.

2021-10-26

Förberedelse för tränarutbildning

Förra veckan höll deltagarna i en träning för årskurs 6 som uppvärmning för kommande Tränarutbildning C. Handledarna fanns också på plats för att stötta och instruera.

 

2021-10-15

Utbildning i intervjuteknik

Veckans pass med Arbetslivsresurs gick ut på att deltagarna fick leta upp en intressant jobbannons och sedan öva på arbetsintervjuer för det jobbet. Vi gick igenom olika tekniker som är bra att tänka på i en intervjusituation. 

Fredagen avslutades med praktik ute i skolorna där deltagarna arrangerar rastaktiviteter för barn och unga. Här ges möjlighet att öva på sina ledaregenskaper samtidigt som de bidrar till ökad rörelseglädje hos eleverna. En mycket uppskattad aktivitet och fredagen bjöd dessutom på exeptionellt höstväder!

 

2021-10-06

Evenemangsutbildning och futsalturnering

I dag har vi haft evenemangsutbildning. Vi planerade inför vår futsal turnering som vi ska ha med flera skolor i Göteborg. Det är mycket som ska fixas så det blev en riktig heldag!

2021-06-18

Uppstart i Göteborg!

Under våra första veckor tillsammans har deltagarna bland annat fått ta del av en arbetsmarknadsutbildning, där vi har haft förmånen att vara på Bravida Arena en hel del under dessa utbildningstillfällen.

Uppstart med deltagarna på Bravida Arena

Deltagarna har också utvecklat och tagit fram övningar inför Fotbollsveckan, som går av stapeln nästa vecka på Länsmansgården. Vi har även lagt fokus på aktiviteter som stärker teamet för att vi ska lära känna varandra. Vi har hållit till hos våra partnerföreningar Neutrala IF, Bosna IF och Kortedala IF och i Gunnilse.

Handledaren Haggob taggad inför dagens aktiviteter på Kortedala
Alla tillfällen tas för att öva lite crossbollar
Projektledare Marina roddar korvgrillningen på Kortedala
Tummen upp för lunch utomhus från deltagarna

 

Här är gänget som äntligen är igång med Reboot Göteborg! Längst fram i bild projektledaren Marina Hanna Esso tillsammans med handledarna Dona, Mohamed, Petra, Darmin och högst upp Haggob.